Tagged Under:

(GAMBAR) Iqram Dinzly GAY,pendedahan ekslusif mula tersebar.

 • Share The Gag

 • Kasihan juga menjadi Iqram Dinzly. Kalau dulu dikaitkan dengan selebriti wanita seperti Fouziah Gous dan Soo Wincci, kini Iqram didakwa menjalinkan hubungan songsang dengan seorang pelajar di UK.

  Malah lebih teruk lagi, Iqram juga didakwa menghabiskan masa di sebuah kelab gay ketika menjalani penggambaran di London.

  Lebih teruk, mesej-mesej berbaur hubungan songsang antara Iqram dan pelajar tersebut telah tersebar luas dan menyebabkan orang ramai mempersoalkan orientasi seksual pelakon ini.


  Dan akhirnya penjelasan pasal Gay ni dah keluar. Iqram bukan gay pun lah. Dia masih bernafsu lagi pada wanita walaupun muka dia memang jambu habis persis jejaka-jejaka gay di luar sana. Hope lepas ni tak timbul soal Iqram gay okay. Ni penjelasan Iqram:

  Mungkin ada pihak yang mahu sabotaj saya. Kenapa orang nak kaitkan saya dengan hubungan songsang hanya kerana melihat saya bergambar dengan lelaki. Salah ke saya nak bergambar dengan kawan saya sendiri? 

  Bagaimanapun saya mengakui ada berkunjung ke sebuah kelab malam di London tetapi bukan berfoya-foya, sebaliknya sekadar mahu melihat suasananya sahaja.

   Apa yang saya tak faham, kawan dengan perempuan salah, dengan lelaki salah. Habis saya nak berkawan dengan siapa? Berkenaan mesej Whatsapp itu, saya pun tak pasti itu mesej saya atau tidak. Tetapi kalau dengan rakan-rakan lelaki saya memang suka bercakap kasar.

  Rasa lucu pula bila isu ini berbangkit lagi. Sebelum ini bila rapat dengan Soo Wincci, saya dikatakan cuba mengurat dia, sekarang cerita lain pula. Apa-apapun, yang penting keluarga faham siapa saya yang sebenar

  0 comments:

  Post a Comment